Vinils per vidres La Garriga

Vinils per vidres La Garriga

Per la retolació de oficines moltes vegades s’aprofita les superfícies de vidre com a suport per mostrar algún missatge, un disseny atractiu o quelcom més decoratiu i alhora guanyar privacitat.
Els vinils són el producte ideal per instal·lar en vidres, existeixen diferents tipus de vinils aptes per llunes i escollir-ne l’adequat dependrà de l’objectiu que es vol assolir. Els vinils per vidres més utilitzats son els vinils de tall i els vinils a l’àcid o Los más habituales son los vinilos de corte, vinilos al ácido o glaçats i els vinils de protecció solar també coneguts com làmines solars.

Tipus de vinils per vidres o paret

Existeixen una gran infinitat d’aplicacions amb vinils per a un negoci. Escollir el format adequat ajudarà a fer més visible el negoci als peatons que a diari pasen per  davant nostre atraient la seva mirada en nosaltres i destacant de la resta de negocis que hi ha al voltant. A grans trets, ens trobem 2 tipus diferents de vinils que ens permeten destacar de la resta.

Vinils a l’àcid

El vinils a l’àcid, també coneguts com vinils glacejats, glass o translúcid simula l’efecte d’un vidre sorrejat oferint privacitat sense pèrdua de llum natural.

Vinils de paret

Els vinils de paret o fotomurals són una opció perfecta per personalitzar els espais donant-los una nova vida de forma original sense haver de realitzar cap costosa reforma.

Tens un local a La Garriga i vols aprofitar l'aparador per realitzar una retolació que sigui cridanera?

Som profesionals amb una llarga trajectòria col·locant vinils per vidres en tota mena de negocis. Només utilitzem productes de primera qualitat, mimem els detalls, som puntuals i realitzem pressupost en poc temps.

  He llegit, entenc i accepto la política de privacidad.

  Les dades facilitades a través d'aquest formulari seràn tractades per Windecor Rètols SL CIF B64806151 adreça social Cami Collsabadell S/N. Can Torrapa, 08450. Llinars del Vallés. Barcelona d'acord al que estableix la nostra política de privacitat amb la finalitat de poder enviar-li informació sobre els nostres productes/serveis. Les dades recollides en aquest formulari no es cediràn a tercers tret d'obligació legal. Li recordem que vostè té dret a l'accés, rectificació, limitació del tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada o al correu electrònic comercial@windecoretols.com. Igualment pot dirigir-se a nosaltres per qualsevol aclariment addicional. En cas de no acceptació de les seves dades, no seràn tractades.

  Les nostres marques

  Avery dennison logo red - rotulación barcelona
  Logo 3m - rotulación barcelona
  Logo mactac - rotulación barcelona
  Logo orafol - rotulación barcelona

  Visita la nostra web per veure tot el que es pot aconseguir amb vinils per vidres i coneix alguns dels nostres treballs realitzats a La Garriga.

  Veure tipus de vinils