Retolació de vehicles

A Windecor Rètols disposem d’una àmplia experiència en la retolació de tota mena de vehicles com motos, cotxes, furgonetes, ambulàncies, camions, tràilers… Retolem vehicles tant a particulars com a empreses, sigui un de sol o bé tota una flota sencera, segons les seves necessitats.

Per la retolació de vehicles sempre fem servir els millors materials, que poden ser impresos o de tall en funció del resultat que volem aconseguir. També disposem de materials homologats com vinils microperforats pels vidres o reflectants per vehicles que així ho requereixin, com ambulàncies, cotxes de policia, forestals…

El vinil de tall ens ofereix una àmplia varietat de colors i estabilitat dels mateixos davant les inclemències del temps, sempre són colors plans sense degradats, i bé poden ser polimèrics calandrats per les superfícies planes o amb lleugeres curvatures, o de fosa, el que ens permet adaptar-nos a totes les formes de la carrosseria.

El vinil imprès aporta la possibilitat de crear el color basant-nos en les referències de les quals ja disposeu (pantone, rgb, cmyk, ral…) o bé creant el disseny amb nosaltres. En ambdós casos es poden fer mostres per aconseguir el millor resultat de color, ja que disposem d’un departament gràfic amb anys d’experiència. Els vinils impresos, com també els de tall, tenen dues qualitats pel que fa a la base d’impressió, polimèrics calandrats o de fundició segons la superfície a retolar.
En aquest cas també tenim cura dels laminats que s’adapten a les qualitats i funcions del vinil a fer servir.

Una part important en aquest procés és el plòter d’impressió i les tintes emprades, i a Windecor Rètols fem servir les millors impressores i les seves tintes corresponents oferint una gran qualitat i durabilitat.

Tenint en compte aquesta relació de materials, i el seu ús per separat o combinant-los, en funció del disseny, la retolació pot ser parcial o integral:

Retolació parcial

La retolació parcial és l’opció més econòmica oferint uns grans resultats i acabats. I pot anar des de la identificació de l’empresa amb el seu logotip a les portes fins a la retolació de totes les parts planes o semicorbes que permetin una bona adaptabilitat del material. En aquest cas majoritàriament treballarem amb materials polimèrics calandrats. També existeix la possibilitat de retolar tota una part del vehicle, capó, trasera, portes… pel que farem servir vinil de fundició.

Retolació integral

La retolació integral té com a objectiu crear un gran impacte visual, ja sigui amb l’ús de vinil imprès, amb la imatge corporativa, amb motius decoratius o bé amb vinil de tall aportant tocs de color o un canvi de color complet gràcies als vinils de wrapping de grans prestacions i acabats. En aquest cas els materials que fem servir són sempre de fundició i de les millors marques i qualitats del mercat.

Wrapping

El wrapping és l’aplicació de vinil en un vehicle directament sobre la pintura original. L’objectiu és canviar l’aspecte exterior del vehicle sense alterar la pintura original, i mantenir-la en perfectes condicions quan es retira el vinil. Amb el vinil podem aconseguir acabats que amb la pintura són impensables, o molt difícils, com les textures de fibra de carboni, alumini… o colors mates.

Ets un dissenyador o un estudi de disseny i necessites un proveïdor de confiança?

Som professionals, utilitzem productes de primeres qualitat, mimem els detalls, som puntuals i realitzem pressupostos en molt poc temps.

Les nostres marques

Avery dennison logo red - rotulación barcelona
Logo 3m - rotulación barcelona
Logo mactac - rotulación barcelona
Logo orafol - rotulación barcelona