Lletres corpòries

Les lletres corpòries són una de les solucions més versàtils i genuïnes a l’hora de realçar el logotip o la imatge d’una empresa. La seva adaptabilitat pel que fa a tipografia, estils, acabats i colors és tan àmplia, que s’ha convertit en l’opció preferida a l’hora de decorar ambients, de manera que és freqüent trobar-la, a més de com rètol, a l’interior d’oficines, restaurants i fins i tot com a decoració per a esdeveniments.

Lletres alumini sense llum crop - rotulación barcelona

Lletres corpòries 3D

A Windecor Rètols disposem d’un ampli catàleg de lletres corpòries de diferents dimensions, materials, colors, textures i acabats (Il·luminació frontal, retroil·luminades o sense il·luminació) capaços d’adaptar-se a la necessitat de qualsevol mena de negoci:

Lletres corpòries en PVC

Les lletres corpòries en PVC, són, probablement, el material base més emprat en aquesta mena de retolació. El PVC es un material amb un bon acabat i excel·lent resistència, alhora, gaudeix d'una relació qualitat preu excel·lent comparant-lo amb d'altres materials més nobles, sense renunciar a l'elegancia que les lletres corpòries ofereixen.

Lletres corpòries metàl·liques

Les lletres corpòries es poden fabricar en diferents materials base, els metalls, són un dels més demandats gràcies a la seva elegància del propi material, així com, la seva resistència. Es poden fabricar en diferents materials metàl·lics com ara l'alumini, acer, ferro corten... Demana'ns pressupost.

Lletres corpòries amb il·luminació

Les lletres corpòries permeten diferents sistemes d'il·luminació, cadascun d'ells amb efectes molt interessants, poden il·luminar-les frontalment, per l'interior o retroil·luminades, el seu contorn o combinacions vàries. Consulta'ns i t'explicarem diferencies de cada sistema i t'assessorarem del més indicat en el teu cas particular.

Lletres corpòries sense il·luminació

Senzilles i elegants, són perfectes per a negocis que vulguin transmetre una imatge de serietat i modernitat.
Les lletres corpòries sense il·luminació solen emprar-se molt en interior, ja que, allà, ja disposen de la il·luminació del local per fer-se veure.
Molt habituals en mobles i o a les parets de la recepció com també en les parets de diferents sales de reunions.

Materials disponibles

Ets un dissenyador o un estudi de disseny i necessites un proveïdor de confiança?

Som professionals, utilitzem productes de primeres qualitat, mimem els detalls, som puntuals i realitzem pressupostos en molt poc temps.