Làmines de control solar per vehicles

Les làmines solars són la millor solució per assegurar el manteniment i longevitat de la seva flota de vehicles d’empresa. En reduir fins a un 99% la radiació UV, disminueixen notablement el deteriorament i la decoloració del cotxe, així com l’enlluernament per a una millor conducció.

A més d’això, permeten reduir el consum de l’aire condicionat i la calefacció ja que a l’estiu moderen la temperatura dins del habitacle i a l’hivern produeixen un efecte d’aïllament que permet retenir la calor dins el mateix.

Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona

Làmines de protecció solar per cotxes

En aquells negocios que utilitzin a els seus vehicles per al transport de material, l’ús de les làmines solars assegura una major protecció del mateix, ja que, a l’interior d’aquest la temperatura es redueix i evita l’entrada excessiva de rajos UV.

En Windecor Rètols disposem d’una àmplia gamma de solucions que incorporen els millors i més innovadors materials del mercat. Els nostres professionals l’assessoraran de quina és la millor elecció, tant si es tracta d’un vehicle particular com d’una flota de vehicles d’empresa.

Control solar i retolació

Les làmines de control solar permeten combinar-se a amb d’altres sistemes de retolació de vehicles amb vinil, obtenint així un vehicle o flota de vehicles, amb la imatge corporativa de l’empresa alhora que s’obté un millor confort climàtic i de privacitat de l’interior d’aquests vehicles.

Tens un taller mecànic o concessionari de cotxes i vols oferir serveis addicionals amb proveïdor de confiança?

Realitzem i instal·lem tota mena de vinils en vehícles. Tintat de llunes i wrappins parcials o complets. Utilitzem només productes homologats.

Les nostres marques

Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona
Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona
Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona
Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona