Rètols lluminosos

Els rètols lluminosos són un sistema de publicitat econòmic i efectiu, ja que permeten reforçar la imatge d’una empresa, producte o servei durant les 24 hores del dia.

És una de les opcions publicitàries més recomanades en llocs poc il·luminats o els quals funcionen en uns horaris ampliats que abarquen forces hores de foscor, sobretot durant l’hivern.

Hi ha diferents opcions a l’hora d’il·luminar un rètol; en funció del tipus de disseny i el concepte que vulguem transmetre, així com de l’espai disponible, podem escollir aquell que millor convingui.

retol lluminos cardedeu alsi illuminacio 01

Tipus d’il·luminació de rètols:

iluminacio frontal

Il·luminació frontal

És el tipus d’il·luminació que s’utilitza habitualment en les tanques publicitàries. En aquest tipus d’il·luminació es col·loquen focus de llum situats a la part alta o baixa del rètol per donar-li més vida.

Il·luminació lateral o indirecta

Aquesta il·luminació es genera des del lateral o vora del rètol pel que és ideal per a llocs en els quals és necessari posar un rètol estret a causa de l’espai.

retol iluminacio indirecte
banderola

Il·luminació interior o retroiluminats

Es tracta de la il·luminació més efectiva i duradora. Encara que requereix d’un procés de fabricació i cablejat més complex, aconsegueix un resultat molt vistós, realçant excepcionalment la imatge i el missatge que es vol transmetre.

A Windecor Rètols oferim als nostres clients les millors i més innovadores solucions del mercat per el que tots els nostres rètols lluminosos es poden dissenyar tant amb neó led com amb bombetes de led.

retol neo 01
retol lluminos led 01

Ets un dissenyador o un estudi de disseny i necessites un proveïdor de confiança?

Som professionals, utilitzem productes de primeres qualitat, mimem els detalls, som puntuals i realitzem pressupostos en molt poc temps.