Rètols lluminosos

Els rètols lluminosos són un sistema de publicitat econòmic i efectiu, ja que permeten reforçar la imatge d’una empresa, producte o servei durant les 24 hores del dia.

És una de les opcions publicitàries més recomanades en llocs poc il·luminats o els quals funcionen en uns horaris ampliats que abarquen forces hores de foscor, sobretot durant l’hivern.

Hi ha diferents opcions a l’hora d’il·luminar un rètol; en funció del tipus de disseny i el concepte que vulguem transmetre, així com de l’espai disponible, podem escollir aquell que millor convingui.

Retol lluminos cardedeu alsi illuminacio 01 - rotulación barcelona

Tipus d’il·luminació de rètols:

Iluminacio frontal - rotulación barcelona

Il·luminació frontal

És el tipus d’il·luminació que s’utilitza habitualment en les tanques publicitàries. En aquest tipus d’il·luminació es col·loquen focus de llum situats a la part alta o baixa del rètol per donar-li més vida.

Il·luminació lateral o indirecta

Aquesta il·luminació es genera des del lateral o vora del rètol pel que és ideal per a llocs en els quals és necessari posar un rètol estret a causa de l’espai.

Retol iluminacio indirecte - rotulación barcelona
Banderola - rotulación barcelona

Il·luminació interior o retroiluminats

Es tracta de la il·luminació més efectiva i duradora. Encara que requereix d’un procés de fabricació i cablejat més complex, aconsegueix un resultat molt vistós, realçant excepcionalment la imatge i el missatge que es vol transmetre.

A Windecor Rètols oferim als nostres clients les millors i més innovadores solucions del mercat per el que tots els nostres rètols lluminosos es poden dissenyar tant amb neó led com amb bombetes de led.

Retol neo 01 - rotulación barcelona
Retol lluminos led 01 - rotulación barcelona

Ets un dissenyador o un estudi de disseny i necessites un proveïdor de confiança?

Som professionals, utilitzem productes de primeres qualitat, mimem els detalls, som puntuals i realitzem pressupostos en molt poc temps.