Rètols per negocis

Retolació

El primer pas per aconseguir augmentar les vendes és aconseguir que els clients entrin a la nostra botiga. Cada dia passen centenars de persones per davant del nostre negoci a les que hem d’impactar per aconseguir que s’interessin pels productes que venem. És aquí on els rètols juguen un paper fonamental

Rètols per a aparadors i façanes

La retolació de la façana o aparador és la primera impressió amb la qual un client potencial es quedarà, i la manera de destacar sobre els nostres competidors.

Actualment existeixen moltes solucions en el mercat per retolar façanes, no obstant això, abans d’escollir hem de tenir en compte aspectes com la longitud, l’estil o la necessitat que el rètol s’il·lumini o no en horari nocturn.

Tipus de rètols per a exterior o façana

Existeixen una gran infinitat d’opcions per retolar un negoci. Escollir el format adequat ajudarà a fer més visible aquest i atraure les mirades dels possibles clients que passen al voltant. A grans trets, ens trobem 4 tipus diferents de rètols.

Rètols sense il·luminació

Són els rètols més econòmics doncs no requereixen instal·lació elèctrica de cap mena, alhora, són molt indicats per aquells negocis que funcionen en horari diürn.

Rètols lluminosos

Rètols indicats per comerços amb horaris ampliats o nocturns. La il·luminació fa especialment visible aquest a peu de carrer atraient la mirada del tothom qui passa prop d’ell.

Banderoles

Les banderoles solen utilitzar-se com a complements d’una retolació integral d’un establiment. S’instal·len perpendicular a la façana complementant la retolació principal fent que el conjunt sigui visible en totes direccions. És especialment còmode de veure per als conductors.

Lona impresa

El producte ideal per a grans instal·lacions de grans dimensions, ja que, permet fer unions de diferents peces, aconseguint cobrir façanes completes. És molt habitual com a suport publicitari en edificis de grans ciutats, però també per façanes de naus industrials o per stands de fires, alhora permet ésser retroiluminat i s’adapta a estructures corbades.

Ets un dissenyador o un estudi de disseny i necessites un proveïdor de confiança?

Som professionals, utilitzem productes de primeres qualitat, mimem els detalls, som puntuals i realitzem pressupostos en molt poc temps.