Vinils

Una de les tendències per treure més partit a l’interior i exterior d’un negoci són els vinils decoratius.

L’èxit de la retolació amb vinil es deu principalment a la seva capacitat per adaptar-se a qualsevol espai; la seva sorprenent versatilitat i nivell de personalització, el que permet crear dissenys molt impactants i exclusius; la practicitat tant per a instal·lar-ho com per remoure-ho, sense danyar les superfícies; i una producció molt assequible, apta per a qualsevol butxaca.

Vinils decoratius

Per tot això, aquest tipus de recurs decoratiu és dels que més es fan servir a l’hora de decorar aparadors, diferenciar ambients, crear espais de major intimitat o simular murals y paisatges en terrasses i establiments.

Vinils de tall o impressió

Principalment hi ha al mercat dos tipus bàsics de vinils decoratius, els de tall i els d’impressió.
Tot i que també existeixen vinils acabats amb textures i efectes molt diferents. Per això a Windecor Rètols disposem d’un equip de professionals que l’assessoraran en tot moment sobre quina és la millor opció per el seu cas concret.

Tipus de vinils adhesius

Vinils a l’àcid

El vinils a l’àcid, també coneguts com vinils glacejats, glass o translúcid simula l’efecte d’un vidre sorrejat oferint privacitat sense pèrdua de llum natural.

Vinils de paret

Els vinils de paret o fotomurals són una opció perfecta per personalitzar els espais donant-los una nova vida de forma original sense haver de realitzar cap costosa reforma.

Ets un dissenyador o un estudi de disseny i necessites un proveïdor de confiança?

Som professionals, utilitzem productes de primeres qualitat, mimem els detalls, som puntuals i realitzem pressupostos en molt poc temps.

Les nostres marques

Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona
Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona
Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona
Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona