Vinils de paret

Els vinils de paret o fotomurals són una opció perfecta per personalitzar els espais donant-los una nova vida de forma original sense haver de realitzar cap costosa reforma.

Aquesta nova tendència s’està utilitzant cada vegada més, sobretot en l’àmbit de la decoració i disseny d’interiors: diferenciar ambients dins un mateix espai, decorar una estança, realçar una zona, o crear un toc d’atenció sobre un producte concret o promoció.

A Windecor Rètols disposem d’una àmplia gamma de vinils amb un adhesiu més fort pensat especialment per la seva utilització sobre parets. El que permet fer des de murals cobrint el pany sencer o bé parcialment amb logotips, frases inspiradores o poemes i escrits sencers que descriuen al que s’exposa.

Fotomural - rotulación barcelona

Fotomurals

Una de les raons que fa que resulti tan atractiu per a la decoració d’interiors és la seva varietat, a Windecor Rètols disposem d’una àmplia gamma de dissenys i temàtiques (paisatgesinfantils, florals, urbans, estil rococó, zen, decoratius, etc.).

No obstant això, el principal avantatge d’aquest recurs decoratiu és que permet realitzar un canvi radical a un ambient amb un pressupost molt ajustat i una col·locació realment senzilla. Sens dubte, s’ha convertit en l’alternativa perfecta al paper pintat o el mural, més costosos i complicats a l’hora d’utilitzar-los per dissenyar d’estances.

Sou un estudi d'arquitectura o d'interiorisme?

Disposem de vinils decoratius d'alta qualitat molt utilitzats en tot tipus de projectes arquitectònics, a més, podem personalitzat tota mena de vinil amb dissenys personalitzats.

Les nostres marques

Avery dennison logo red - rotulación barcelona
Logo 3m - rotulación barcelona
Logo mactac - rotulación barcelona
Logo orafol - rotulación barcelona