Làmines solars

Les làmines solars són el millor recurs per protegir les seves instal·lacions o vehicles, estalviant energía. Es tracta d’una pel·lícula fina, transparent i autoadhesiva, de fàcil col·locació, que s’aplica al vidre per modificar i realçar les seves característiques sense necessitat de canviar la finestra.

Aquestes làmines reflecteixen, absorbeixen i transmeten els raigs solars de manera que es pugui controlar tant el disseny com el funcionament del vidre: color, transmissió de raigs ultraviolats, transmissió de raigs infrarojos, enlluernament, perdudes de calor, entre d’altres.

Poden arribar a absorbir i reflectir fins al 80% de la calor que ve de l’exterior, produint un estalvi d’energia molt significatiu en la refrigeració de les instal·lacions.

Control solar oficines - rotulación barcelona

Làmines de protecció solar per a finestres

Aquest tipus de solució permet que instal·lacions antigues puguin renovar-se sense necessitat d’invertir un gran pressupost, ni entorpir el ritme de treball.

Es poden utilitzar en qualsevol tipus de vidre millorant les prestacions del vidre, mitjançant un muntatge senzill, sense necessitat de desmuntar cap finestra o estructura, el que la fa perfecta per a negocis o despatxos, ja que en cap cas s’interromp el dia a dia de la companyia.

Entre els beneficis que aportarà al seu negoci aquest tipus de tecnologia hi ha el que, en utilitzar-la, aconseguim regular la temperatura dins de les instal·lacions, evitant els focus localitzats de calor o fred, augmentant d’aquesta manera el confort i reduint el consum energètic gràcies a les seves propietats aïllants. Això suposa una reducció en la factura elèctrica d’entre un 30% o 40%.

A més, d’aquesta manera contribuïm a que el nostre negoci compleixi amb els objectius i compromisos de protecció del medi ambient.

Tipus de làmines solar

Les làmines de control solar tenen una doble funcionalitat en un únic producte, per una banda ofereixen privacitat interior alhora que redueixen l’entrada de la calor produïda per els rajos solar.

Tintat de llunes

Les làmines de control solar per vehicles ofereixen privacitat alhora que redueixen la temperatura interior i les molèsties ocasionades pel sol, per tot això, és un producte apte tant per vehicles comercials com particulars i/o familiars.

Làmines de control solar per finestres

Les làmines de control solar per a finestres, tant d’oficines com de vivendes, son la sol·lució ideal per estalviar en la refrigeració dels interiors, doncs, s’obté una reducció de la temperatura interior fent-lo més confortable.

Sou un estudi d'arquitectura o d'interiorisme?

Disposem de vinils decoratius d'alta qualitat molt utilitzats en tot tipus de projectes arquitectònics, a més, podem personalitzat tota mena de vinil amb dissenys personalitzats.

Les nostres marques

Avery dennison logo red - rotulación barcelona
Logo 3m - rotulación barcelona
Logo mactac - rotulación barcelona
Logo orafol - rotulación barcelona