Làmines de control solar

Les làmines solars són l’opció més demandada per les empreses per protegir les seves instal·lacionsoficines. El seu efecte s’assembla al d’unes ulleres de sol proporcionant discreció i benestar.

Les làmines de protecció solar redueixen fins a un 80% la calor i l’enlluernament, el que permet una major confort fonamentalment en els mesos d’estiu i afavoreix el treball amb equips informàtics.

Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona

Làmines de protecció solar per a finestres

Aquest tipus de solució permet que instal·lacions antigues puguin renovar-se sense necessitat d’invertir un gran pressupost, ni entorpir el ritme de treball.

Es poden utilitzar en qualsevol tipus de vidre millorant les prestacions del vidre, mitjançant un muntatge senzill, sense necessitat de desmuntar cap finestra o estructura, el que la fa perfecta per a negocis o despatxos, ja que en cap cas s’interromp el dia a dia de la companyia.

Entre els beneficis que aportarà al seu negoci aquest tipus de tecnologia hi ha el que, en utilitzar-la, aconseguim regular la temperatura dins de les instal·lacions, evitant els focus localitzats de calor o fred, augmentant d’aquesta manera el confort i reduint el consum energètic gràcies a les seves propietats aïllants. Això suposa una reducció en la factura elèctrica d’entre un 30% o 40%.

A més, d’aquesta manera contribuïm a que el nostre negoci compleixi amb els objectius i compromisos de protecció del medi ambient.

Làmines solars per a edificis

La seva senzilla adaptabilitat i muntatge permet que es pugui dur a terme la instal·lació sense entorpir o paralitzar el ritme de treball, ja que no es necessita remoure cap finestra o vidre en cap de les fases del procés.

A més d’això, la seva avançada tecnologia permet reduir o retenir la calor exterior i interior de l’edifici, reduint notablement l’ús de climatitzadors, fet que suposa un important estalvi energètic i econòmic per a la companyia.

Làmines de protecció solar per a finestres

A Windecor Rètols hem incorporat tot tipus de solucions per a oferir-los la millor opció en funció de seva necessitat, imatge i instal·lacions:

Protecció solar interior

A col·locar-se en la part interior del vidre, aquestes làmines solen tenir una major durabilitat que les exteriors ja que no estan sotmeses als efectes adversos de la climatologia.

Protecció solar exterior

Tot i que es troben més exposades que les interiors, les làmines exteriors solen ser més efectives atès que rebutgen directament l’excés de radiació solar, evitant d’aquesta manera l’escalfament del vidre.

Làmines mirall

Perfectes per a negocis que necessitin una major discreció i vulguin combatre efectivament els efectes de l’enlluernament. La seva aparença de mirall el protegirà de mirades de l’exterior, mentre prevé a les seves instal·lacions dels efectes nocius del sol i estalvia en sistemes de climatització.

Làmines aïllants

Es tracta de les més efectives per aconseguir un equilibri de la temperatura dins de l’edifici i obtenir un notable estalvi energètic. Les làmines aïllants permet retenir la calor a l’hivern, disminuint d’aquesta manera la fugida energètica freqüent en edificis antics, i protegeix les instal·lacions de la radiació solar durant l’estiu, disminuint l’ús de l’aire condicionat o els sistemes de ventilació

Sou un estudi d'arquitectura o d'interiorisme?

Disposem de vinils decoratius d'alta qualitat molt utilitzats en tot tipus de projectes arquitectònics, a més, podem personalitzat tota mena de vinil amb dissenys personalitzats.

Les nostres marques

Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona
Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona
Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona
Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona