Vinils a l’àcid

El vinil a l’àcid també conegut com vinil glaçat, vinil glacejat, glass o translúcid.
Simula la superficie d’un vidre sorrejat en aplicar-lo sobre un vidre normal. El seu acabat elegant i discret el converteix en una solució perfecte per a aquells negocis i oficines que, per les seves característiques, requereixen d’una major intimitat, bé en els seus aparadors o a l’hora de separar espais: centres sanitaris, clíniques dentals, salons de bellesa, gimnasos, etc, però, que no volen renunciar a la calidesa de la llum natural.

La seva gran versatilitat permet cobrir el vidre per complert o parcialment, acabat amb elements decoratius com franges, cenefes… o bé incorporant logotips o textos.

Vinils translúcids

La principal característica del vinil a l’àcid o glacejat és que permet crear aquest espai més íntim i discret sense perdre gens de llum. Per aquest motiu, són molts els negocis que l’escullen per el seu aparador, be sigui d’una forma integral o parcialment, jugant amb els espais sense vinilar per crear formes o incloure el logotip o nom de la marca.

En oficines corporatives s’utilitza com element de privacitat per a sales de reunions interiors, sobretot quan aquestes són completament de vidre, obtenint la intimitat que requereix l’espai però mantenint la calidesa de l’entrada de llum, fent més confortable aquestes trobades.

Ets un dissenyador o un estudi de disseny i necessites un proveïdor de confiança?

Som professionals, utilitzem productes de primeres qualitat, mimem els detalls, som puntuals i realitzem pressupostos en molt poc temps.

Les nostres marques

Avery dennison logo red - rotulación barcelona
Logo 3m - rotulación barcelona
Logo mactac - rotulación barcelona
Logo orafol - rotulación barcelona