Lona impresa microperforada

La lona impresa, també coneguda com a lona microperforada, és la sol·lució ideal per a retolar en grans dimensions, doncs, permet termosoldar-se entre si formant un únic cartell de grans dimensions. És molt habitual veure-ho en façanes d’edificis de grans ciutats, sobretot, quan es rehabilita la façana d’aquest.

La lona sol ésser de PVC, tot i que existeixen d’altres materials, consulta’ns per conèixer totes les possibilitats que podem oferir.

Quan el cartell s’ha d’instal·lar en una zona que pot veure’s afectada per el vent, sol emprar-se la lona microperforada, doncs, minimitzant la força del vent evitant el una situació de risc per l’efecte vela.

Lona impresa 01 - rotulación barcelona
Lona microperforada detall - rotulación barcelona

Les lones solen presentar uns orificis al llarg del seu perímetre per tal de subjectar a l’estructura de suport, aquests van reforçats amb una anella que pot ésser metàlica o de plàstic, la seva elecció pot respondre a motius econòmics i estètics i, en ocasions la resistència que aquest ha de tenir és el principal motiu per escollir-ne un o altre, a Windecor us aconsellem el que millor convingui a les necessitats de l’aplicació final.

Lona impresa facada - rotulación barcelona

Lona de PVC

És la lona que fins a dia d’avui s’ha utilitzat més per realitzar cartells publicitaris de grans dimensions. La seva resistència als agents atmosfèrics, així com la de la tinta, l’han convertit en la solució ideal per publicitat de grans dimensions.

Existeixen diferents gramatges de lona, podent escollir aquella que millor convingui al ús final.

Lona microperforada

La lona microperforada s’utilitza quan aquesta està exposada a la força del vent. Les microperforacions eviten el temut efecte vela, doncs, aquest pot exercir una força molt gran podent malmetre el suport provocant problemes al usuaris de la via.

La lona microperforada té uns petits orificis en tota la superfície, permeten que el vent el travessi reduint la pressió d’aquest sobre el suport i la pròpia lona. Aquests orificis fan que la impressió no sigui completament “sòlida”, però, com que sol instal·lar-se en alçada és gairebé imperceptible a l’ull humà.

Lona microperforada 01 - rotulación barcelona
Lona eco - rotulación barcelona

Lona ecològica

Existeixen diferents solucions de caràcter ecològic com teixits naturals, a més, d’un teixit sintètics lliure de PVC que ofereix característiques molts similars al tradicional PVC, però sense utilitzar cap mena de plastic ni derivats d’ell.

La consciència ecològica cada vegada més gran de la població ha fet que aquesta sigui una alternativa cada vegada més sol·licitada.

Lona impresa a dues cares

En moltes ocasions les lones s’instal·len en suports metàl·lics que permet ésser vistos per ambdues cares, motiu per el que sol fer-se una impressió a doble cara i aprofitar perquè la instal·lació impacti al màxim de públic possible i atraure més l’atenció del públic objectiu.

Un dels formats més comuns són els cartells penjats en fanals tant comuns en grans ciutats i/o en èpoques d’eleccions.

Empresa catering 02 - rotulación barcelona

Ets un dissenyador o un estudi de disseny i necessites un proveïdor de confiança?

Som professionals, utilitzem productes de primeres qualitat, mimem els detalls, som puntuals i realitzem pressupostos en molt poc temps.