Rètols lluminosos Mataró

Rètols lluminosos Mataró

Els Rètols lluminosos, també coneguts com cartells lluminosos, són un sistema de retolació econòmic molt efectius. Permeten reforçar i fer visible un negoci al llarg de tot el dia sense importar la quantitat de llum natural que pugui haver.

És una de les retolacions més recomanades per aquells comerços que funcionen amb horaris ampliats o exclusivament nocturns. Els cartells lluminosos són especialment visibles en horaris nocturns o en zones on la il·luminació ambient és molt baixa, permetent ésser vistos des de molt lluny.

Existeixen moltes opcions de il·luminació un rètol. En funció del tipus de disseny i el concepte que volem transmetre, així com de l’espai disponible, podem escollir aquell que millor convingui.

Tipus d’il·luminació per cartells:

Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona

Rètols amb il·luminació frontal

És el tipus d’il·luminació que s’utilitza habitualment en les tanques publicitàries. En aquest tipus d’il·luminació es col·loquen focus de llum situats a la part alta o baixa del rètol per donar-li més vida.

Rètols amb il·luminació lateral o indirecta

Aquesta il·luminació es genera des del lateral o vora del rètol pel que és ideal per a llocs en els quals és necessari posar un rètol estret a causa de l’espai.

Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona
Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona

Rètol amb il·luminació interior o retroiluminats

Es tracta de la il·luminació més efectiva i duradora. Encara que requereix d’un procés de fabricació i cablejat més complex, aconsegueix un resultat molt vistós, realçant excepcionalment la imatge i el missatge que es vol transmetre.

Estàs buscant un cartell lluminós pel teu negoci de Mataró?

Som professionals amb una gran experiència en la fabricació i instal·lació de tot tipus de rètols lluminosos. Contacti’ns perquè puguem fer un pressupost a mida. Us atendrem personalment i us ajudarem a escollir la millor solució de retolació amb il·luminació per al vostre local de Mataró.

  He llegit, entenc i accepto la política de privacidad.

  Les dades facilitades a través d'aquest formulari seràn tractades per Windecor Rètols SL CIF B64806151 adreça social Cami Collsabadell S/N. Can Torrapa, 08450. Llinars del Vallés. Barcelona d'acord al que estableix la nostra política de privacitat amb la finalitat de poder enviar-li informació sobre els nostres productes/serveis. Les dades recollides en aquest formulari no es cediràn a tercers tret d'obligació legal. Li recordem que vostè té dret a l'accés, rectificació, limitació del tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada o al correu electrònic comercial@windecorretols.com. Igualment pot dirigir-se a nosaltres per qualsevol aclariment addicional. En cas de no acceptació de les seves dades, no seràn tractades.

  Les nostres marques

  Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona
  Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona
  Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona
  Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona

  Visiteu la nostra web per veure tots els serveis de retolació que oferim a Mataró.

  Visita pàgina web