Retolació Terrassa

Retolació Terrassa

El primer pas per aconseguir augmentar les vendes és aconseguir que els clients de Terrassa entrin a la botiga. Cada dia passen desenes de clients per davant del nostre el nostre comerç a les quals hem de fer-nos veure per aconseguir captar la seva atenció. És aleshores que una bona retolació pot ser de gran ajuda per ser un referent a Terrassa.

Tipus de rètols que hem instal·lat a Terrassa

Hi ha una gran infinitat d’opcions per retolar un local. Escollir el format adequat ajudarà a destacar i fer-lo més atractiu a la vista de les persones atraient la seva mirada i invisibilitzant la resta de botigues que puguin existir al voltant. A grans trets, ens trobem 4 tipus diferents de rètols.

Rètols sense il·luminació

Són els rètols més econòmics doncs no requereixen instal·lació elèctrica de cap mena, alhora, són molt indicats per aquells negocis que funcionen en horari diürn.

Rètols lluminosos

Rètols indicats per comerços amb horaris nocturns. La il·luminació fa especialment visible aquest a peu de carrer atraient la mirada del tothom qui passa prop d’ell.

Banderoles

Les banderoles solen utilitzar-se com a complements d’una retolació integral d’una botiga. S’instal·len perpendicular a la façana complementant la retolació principal fent que el conjunt sigui visible en totes direccions. És especialment còmode de veure per els conductors.

Lona impresa

El producte perfecte per a grans instal·lacions de grans dimensions, ja que, permet fer unions de diferents peces, aconseguint cobrir façanes completes. És molt freqüent com a suport publicitari en edificis de grans ciutats, però també per façanes de naus industrials o per stands de fires, alhora permet ésser retroiluminat i s’adapta a estructures corbades.

Tens un negoci a Terrassa i necessites una bona retolació?

Som professionals amb una gran experiència en retolació de tot tipus de negocis a Terrassa. Només utilitzem productes de primera qualitat, mimem els detalls, som puntuals i realitzem pressupostos en molt poc temps.

  He llegit, entenc i accepto la política de privacidad.

  Les dades facilitades a través d'aquest formulari seràn tractades per Windecor Rètols SL CIF B64806151 adreça social Cami Collsabadell S/N. Can Torrapa, 08450. Llinars del Vallés. Barcelona d'acord al que estableix la nostra política de privacitat amb la finalitat de poder enviar-li informació sobre els nostres productes/serveis. Les dades recollides en aquest formulari no es cediràn a tercers tret d'obligació legal. Li recordem que vostè té dret a l'accés, rectificació, limitació del tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada o al correu electrònic comercial@windecoretols.com. Igualment pot dirigir-se a nosaltres per qualsevol aclariment addicional. En cas de no acceptació de les seves dades, no seràn tractades.

  Les nostres marques

  Avery dennison logo red - rotulación barcelona
  Logo 3m - rotulación barcelona
  Logo mactac - rotulación barcelona
  Logo orafol - rotulación barcelona

  Visiteu la nostra web per veure tots els serveis de retolació que oferim a Terrassa.

  Veure web