Retolació de vehicles Sabadell

Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona

Retolació de vehicles Sabadell

A Windecor Rètols disposem una amplia experiència en la retolació de tot tipus de vehicles. Retolem vehicles en Sabadell tant a particulars com a empreses sense importar-ne la mida, realitzant retolacions per a flotes senceres de vehicles.

Per a la retolació de vehicles sempre usem els millors vinils bé siguin per imprimir com per els vinils de tall. L’elecció d’un sistema o un altre dependrà de l’acabat que es vulguin aconseguir i la durada d’aquests, entre d’altres factors. Per rotular vidres de furgonetes usem vinils microperforats homologats amb els quals poder passar les ITV, a més, disposem de vinils reflectors i vinils per al control solar.

Tenint en compte aquesta relació de materials, i el seu ús per separat o combinant-los, en funció del disseny, la retolació pot ser parcial o integral:

Retolació parcial

La retolació parcial és l’opció més econòmica que ofereix uns resultats i acabats. Pot anar des de la identificació de l’empresa amb el seu logotip a les portes fins a la retolació de totes les parts planes o semicorbes que permetin una bona adaptabilitat del material. En aquest cas treballarem, gairebé sempre, amb materials polimèrics calandrats. També existeix la possibilitat de retolar tota una part del vehicle, capó, part posterior, portes… pel que utilitzarem vinil de fundició.

Retolació integral

La retolació integral té com a objectiu crear un gran impacte visual, ja sigui amb l’ús de vinil imprès, amb la imatge corporativa, amb motius decoratius o bé amb vinil de tall aportant tocs de color. També es pot fer un canvi de color complet gràcies als vinils de wrapping de grans prestacions i acabats. En aquest cas els materials que fem servir són sempre de fundició i de les millors marques i qualitats del mercat.

Vols pressupost per retolar vehicles a Sabadell?

Contacti’ns i obtingues un pressupost ajustat en molt poc temps.

  He llegit, entenc i accepto la política de privacidad.

  Les dades facilitades a través d'aquest formulari seràn tractades per Windecor Rètols SL CIF B64806151 adreça social Cami Collsabadell S/N. Can Torrapa, 08450. Llinars del Vallés. Barcelona d'acord al que estableix la nostra política de privacitat amb la finalitat de poder enviar-li informació sobre els nostres productes/serveis. Les dades recollides en aquest formulari no es cediràn a tercers tret d'obligació legal. Li recordem que vostè té dret a l'accés, rectificació, limitació del tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada o al correu electrònic comercial@windecorretols.com. Igualment pot dirigir-se a nosaltres per qualsevol aclariment addicional. En cas de no acceptació de les seves dades, no seràn tractades.

  Les nostres marques

  Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona
  Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona
  Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona
  Svg+xml;charset=utf - rotulación barcelona

  Visiteu la nostra web per veure tots els serveis de retolació que oferim a Sabadell.

  Veure web