Fabricació i instal·lació de rètols

Qui som

Windecor rètols

A Windecor Rètols comptem amb una àmplia trajectòria en l’àmbit de la retolació, senyalització i impressió digital.

El nostre objectiu és materialitzar qualsevol tipus de necessitat per part dels nostres clients per arribar a el seu públic objectiu: rètols corporatius, vinils de decoració per a aparadors o interiors, lletres corpòries, senyalització, retolació de la flota de vehicles, marxandatge, presència en esdeveniments i accions publicitàries.

Fabricació i instal·lació de rètols

Oferim un servei integral, des del disseny de la imatge o rètol corporatiu fins a la materialització del mateix en tot tipus d’acabats i la instal·lació del muntatge final. Per a això només treballem amb els millors productes i proveïdors del mercat, el que garanteix la durabilitat i qualitat de totes les nostres peces.

Comptem amb personal tècnic propi, així com d’instal·lacions per dur a terme projectes de gran format en tot tipus de material, el que ens permet complir amb els terminis estipulats dins de qualsevol producció.

Disposem dels certificats que acrediten als nostres muntadors en el maneig i seguretat de cistelles i plataformes elevadors mòbils, així com de les mesures necessàries en prevenció de riscos laborals.

Imatge corporativa

Avui en dia, en un món interconnectat i global, on els consumidors tenen un major accés a la informació, dins d’un entorn amb un marcat caràcter visual, la imatge corporativa de la nostra empresa és de vital importància.

El client ja no només busca un producte concret, sinó sentir-se identificat amb la filosofia de la marca que es troba darrere. Per tant, és important no només que treballem a crear un bon logotip, sinó que totes les accions de comunicació visual que generem per publicitar el nostre negoci transmetin encertadament la filosofia i valors de la nostra marca.

El nostre equip analitzarà les seves necessitats i elaborarà un pressupost, sense cap tipus de compromís, d’acord a la solució més adequada en funció del tipus de negoci, lloc i finalitat. Tots els nostres objectius están alineats per aconseguir que el seu comerç destaqui de forma significativa i arribi als seus clients, aconseguint d’aquesta manera un retorn immediat sobre la inversió.

Qui som galeria - rotulación barcelona
Tintat de llunes - rotulación barcelona
Retol lluminos cardedeu alsi illuminacio 01 - rotulación barcelona