Windecor rètols

Fabricació i instal·lació de rètols

A Windecor Rètols comptem amb una àmplia trajectòria en l’àmbit de la retolació, senyalització i impressió digital.

El nostre objectiu és materialitzar qualsevol tipus de necessitat per part dels nostres clients per arribar a el seu públic objectiu: rètols corporatius, vinils de decoració per a aparadors o interiors, lletres corpòries, senyalització, retolació de la flota de vehicles, marxandatge, presència en esdeveniments i accions publicitàries.

Lletres alumini sense llum - rotulación barcelona
Retol lluminos cardedeu alsi illuminacio 03 - rotulación barcelona

Fabricació i instal·lació de rètols

Oferim un servei integral, des del disseny de la imatge o rètol corporatiu fins a la materialització del mateix en tot tipus d’acabats i la instal·lació del muntatge final. Per a això només treballem amb els millors productes i proveïdors del mercat, el que garanteix la durabilitat i qualitat de totes les nostres peces.

Comptem amb personal tècnic propi, així com d’instal·lacions per dur a terme projectes de gran format en tot tipus de material, el que ens permet complir amb els terminis estipulats dins de qualsevol producció.

Disposem dels certificats que acrediten als nostres muntadors en el maneig i seguretat de cistelles i plataformes elevadors mòbils, així com de les mesures necessàries en prevenció de riscos laborals.

Where I’ve Worked

2019 - Now
Developer at ThemeNectar
2017 - 2019
Lead Designer at ThemeForest
2016-2017
Photographer for Salient
2015
Junior Designer at Nectar

Les nostres marques

Avery dennison logo red - rotulación barcelona
Logo 3m - rotulación barcelona
Logo mactac - rotulación barcelona
Logo orafol - rotulación barcelona