Lletres corpòries Barcelona

Lletres corpòries Barcelona

Les lletres corpòries són una de les solucions més versàtils i genuïnes a l’hora de realçar el logotip o la imatge d’una empresa. La seva adaptabilitat pel que fa a tipografia, estils, acabats i colors és tan àmplia, que s’ha convertit en l’opció preferida a l’hora de decorar ambients, de manera que és freqüent trobar-la, a més de com cartell, a l’interior d’oficines, restaurants i fins i tot com a decoració per a esdeveniments.

Lletres corpòries 3D

A Windecor Rètols disposem d’un ampli catàleg de lletres corpòries de diferents dimensions, materials, colors, textures i acabats (Il·luminació frontal, retroil·luminades o sense il·luminació) capaços d’adaptar-se a la necessitat de qualsevol mena de negoci:

Lletres corpòries sense il·luminació

Es tracta de l'opció més econòmica i versàtil del mercat pel seu acabat lleuger, innovador i modern en metacrilat i PVC. Ideal per a interiors, per donar un toc de distinció a negocis, esdeveniments i fins i tot particulars.
També disponibles en acer, alumini, llautó... són lletres de gran qualitat i acabats.

Lletres corpòries il·luminació frontal

Senzilles i elegants, són perfectes per a negocis que vulguin transmetre una imatge de serietat i modernitat.
La il·luminació frontal aconsegueix una gran visibilitat tant de dia com de nit.

Lletres corpòries retroil·luminades

Aquesta és una alternativa d‟il·luminació més subtil i elegant, creant un contrast entre l‟opacitat de les lletres corpòries i el reflex de la llum sobre la base on instal·lades.

T'agradaria posar unes lletres corpòries al teu negoci de Barcelona?

Tenim una gran experiència en la fabricació i instal·lació de lletres corpòries de tot tipus de negocis a Barcelona. Contacta amb nosaltres per rebre un pressupost personalitzat en molt poc temps.

    He llegit, entenc i accepto la política de privacidad.

    Les dades facilitades a través d'aquest formulari seràn tractades per Windecor Rètols SL CIF B64806151 adreça social Cami Collsabadell S/N. Can Torrapa, 08450. Llinars del Vallés. Barcelona d'acord al que estableix la nostra política de privacitat amb la finalitat de poder enviar-li informació sobre els nostres productes/serveis. Les dades recollides en aquest formulari no es cediràn a tercers tret d'obligació legal. Li recordem que vostè té dret a l'accés, rectificació, limitació del tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada o al correu electrònic comercial@windecoretols.com. Igualment pot dirigir-se a nosaltres per qualsevol aclariment addicional. En cas de no acceptació de les seves dades, no seràn tractades.

    Materiales disponibles

    Visiteu la nostra web per veure tots els serveis de retolació que oferim a Barcelona.

    Visita pàgina web